Opstellingen aanbod groepen/individueel

Jezelf Ontdekken en Ontmoeten

Opstellen van het Verlangen/Familie/Loopbaan/werk/bedrijf of IZR methode.

We leven momenteel in een wereld die erg in beweging is, dit kan kleine tot grote triggers geven in ons leven. Enkele heb je niet helder en enkele wellicht wel, soms raakt het hele diepe stukken, dan gaan we vechten vanuit onze overlevingsdelen, raken verdwaald burn-out of leven in angst. Wil jij onderzoeken wat oud is, (kindsdeel) en wat hoort bij het nu, jou volwassen deel in 2024? leren om van jezelf te houden, jezelf te reguleren op lastige momenten. Geef je dan nu op en herstel de verbinding met je natuurlijke zelf.

losse avonden houden in: ervaren wat een proces-familie-opstelling met jou in een groep doet. Elk onderwerp is mogelijk, waarin een ieder elke avond een (korte) opstelling krijgt met vaak diepgaande processen.

Je kunt je ook opgeven voor een Individueel IZR proces, om 1 op 1 te kijken wat er echt speelt. Bij de IZR methode resoneren jij en ik beide op de verschillende plekken d.m.v. vloerankers.

Vragen die wellicht bij jou spelen:

  • Je wilt inzicht krijgen in jouw leven, je reacties naar de ander, het hoe en waarom.
  • Wat belemmert jou in jouw leven om te mogen zijn wie je werkelijk bent?
  • Is jouw systeem/lichaam uit evenwicht?
  • Ben je burn-out?
  • Zicht krijgen op belemmerende patronen.
  • Spanningen: relatie, familie, werk, kinderen, loopbaan inzicht.
  • Alleen nieuwsgierig? Altijd welkom!
  • Welke vraag je ook hebt, alles is welkom zolang de vraag van jezelf is en het iets is wat in jou beweegt.

Voor wie: voor iedereen die verlangt naar meer evenwicht en verbinding in zijn/haar leven. 

Locatie: Hogedijk 126 8464 NZ Sintjohannesga.

2024Zaterdagmiddagen op: 6-1, en 3-2- en 2-3-2024 van 13.00 tot 17.00 uur.

De nieuwe datum voor een middag is: woensdagmiddag 29 mei van 13.00 tot 17.00 uur.

2024Woensdagavonden op: 14-2, 28-2 en 13-3-2024 van 19.00 uur tot 22.30 uur. Nieuwe datums zijn: 10-4 en 1-5-2024.

Alle groep activiteiten zijn apart te boeken en kosten 45.- euro per keer wanneer je een opstelling krijgt. Om enkel te resoneren in een ander zijn/haar opstelling dan kost dat 15.- euro. Elke avond of middag is er plek voor vier opstellingen.

Wat kan je verwachten: we gaan systemisch spiegelen in de groep, dit d.m.v. (korte) opstellingen waarin een ieder zelf een sessie krijgt. Verder resoneer je voor elkaar in ieders opstelling. De groep is niet groter dan 6 personen voor optimale kwaliteit en aandacht. Het is ook mogelijk om alleen aanwezig te zijn als representant. Graag een mail voor opgave naar: contact@annekeakkerman.nl

Locatie Harkstede: deze datums gaan in overleg met voldoende belangstelling plannen we nieuwe datums. Start 19.00 tot 22.00 uur. Kosten: voor vijf avonden in totaal zijn € 230,- p.p.

Wil jij ook een keertje goed in jouw spiegel kijken? Kennismaken met IZR/familie opstelling? Ik organiseer regelmatig een open avond. Graag je opgave mailen naar contact@annekeakkerman.nl

Meerwaarde: in een opstelling kan zich een helend proces ontwikkelen, wat voor jou uiteindelijk de weg is naar een diepere verbinding en evenwicht in jezelf. Dit werkt door in jou, en vervolgens je hele familie en omgeving zal die verandering bemerken, wat weer meer evenwicht geeft ook in het grote geheel.

Wat houdt systemisch werken in: we werken met onderbewuste stromingen en gevoelens, methodes van Frans Ruppert en Bert Hellinger. Er ontstaat in een opstelling proces een collectief bewustzijn, wat zorgvuldig en toegankelijk werkt. Er komen dingen aan het licht die je via praten niet snel helder krijgt, en daardoor ook lastig kunt verwerken. Tijdens dit proces raak je in contact met je lichaam, en daar ontstaat de heling van de pijn die daar opgeslagen zit. Wanneer jij je lijf durft te voelen, reguleert je systeem zich vanzelf en laat het de eventuele stress die daar zit los. Ook de meer verborgen zaken/patronen van je voorouders worden nu zichtbaar.

Methode: We werken met de zin van het verlangen. Voor elk woord van jouw zin vraag je iemand uit de groep om die te representeren. Die persoon resoneert op jouw vraag, we letten op de lichaamshouding, contact tussen de representanten onder elkaar en wat ze te vertellen hebben vanuit hun positie. Elk woord uit je zin staat voor een innerlijk deel van jou. Je mag zelf vragen stellen aan de representanten en ik begeleid jou hierin. Of we stellen een klassieke familieopstelling op. Bij de IZR methode resoneren jij en ik beide op de verschillende plekken met vloerankers.

Individueel: Voor individuele IZR opstellingen ben ik te boeken op afspraak. Prijs: € 85.- euro per anderhalf uur. Een sessie is ook mogelijk via een tablet of pc. Mail naar contact@annekeakkerman.nl