Opstellingen aanbod groepen/individueel

Ontdekken en jezelf Ontmoeten-Groepen

Opstellen van het Verlangen/Familie/Loopbaan/werk/bedrijf of IZR methode.

We leven momenteel in een wereld die erg in beweging is, dit kan kleine tot grote triggers geven in ons leven. Enkele heb je niet helder en enkele wellicht wel, soms raakt het hele diepe stukken, dan vechten we vanuit overlevingsdelen, raken verdwaald, burn-out en of leven in angst. Wil jij onderzoeken wat oud is en wat hoort bij het nu 2023? leren om van jezelf te houden, jezelf te reguleren op lastige momenten. Geef je dan nu op en herstel de verbinding met je natuurlijke zelf.

Ik werk met een vaste groepen van maximaal 6 personen gedurende 6 avonden aan jouw verlangen. Elke avond start met korte opstellingen/processen verdeeld in groepjes. En na een pauze werken we met de hele groep elke avond een verlangen uit van een van de deelnemers.

Zo ook zijn losse avonden mogelijk om te ervaren wat een proces/opstelling met jou in een groep doet. Elk onderwerp is mogelijk, waarin een ieder elke avond een (korte) opstelling krijgt met vaak diepgaande processen.

Je kunt je ook opgeven voor een Individueel IZR proces, om 1 op 1 te kijken wat er echt speeld.

Vragen die wellicht bij jou spelen:

  • Je wilt inzicht krijgen in jouw leven, je reacties naar de ander, het hoe en waarom.
  • Wat belemmert jou in jouw leven om te mogen zijn wie je werkelijk bent?
  • Is jouw systeem/lichaam uit evenwicht?
  • Ben je burn-out?
  • Zicht krijgen op belemmerende patronen.
  • Spanningen: relatie, familie, werk, kinderen, loopbaan inzicht.
  • Alleen nieuwsgierig? Altijd welkom!
  • Welke vraag je ook hebt, alles is welkom zolang de vraag van jezelf is en het iets is wat in jou beweegt.

Voor wie: voor iedereen die verlangt naar meer evenwicht en verbinding in zijn/haar leven. 

Cursus datums: 2023:
Locatie Sintjohannesga Start 19.00 tot 22.00 uur. Deze losse avonden zijn apart te boeken en kosten per avond 40.- euro. De datums zijn: 25-1, 8-2, 1-3 , 15-3-, 11-4, 25-4-2023.

Locatie Harkstede, deze datums gaan in overleg met voldoende belangstelling. Start 19.00 tot 22.00 uur. Kosten: voor vijf avonden in totaal is dat € 190,- p.p.

Openavond: op dinsdag 20-6-2023, aanvang 19.00 tot 22.00 uur Prijs p.p. is 30.- euro. Graag een mail voor opgave! Een vervolg van deze avond is mogelijk op 5-7-2023. Wat kan je verwachten: we gaan systemisch spiegelen in de groep, dit d.m.v. korte opstellingen. Je resoneert voor elkaar in ieders opstelling. De groep is niet groter dan 8 personen voor optimale kwaliteit en aandacht.

Wil jij ook een keertje goed in jouw spiegel kijken? Kennismaken met IZR/familie opstelling? Ik organiseer regelmatig een open avond. Graag je opgave mailen naar contact@annekeakkerman.nl

Meerwaarde: in een opstelling kan zich een helend proces ontwikkelen, wat voor jou uiteindelijk de weg is naar een diepere verbinding en evenwicht in jezelf. Dit werkt door in je hele familie en omgeving.

Wat houdt systemisch werken in: we werken met onderbewuste gevoelens, methodes van Frans Ruppert en Bert Hellinger. Er ontstaat in een opstelling proces een collectief bewustzijn, wat zorgvuldig en toegankelijk werkt. Er komen dingen aan het licht die je via praten niet snel helder krijgt, en dan ook niet kunt verwerken. Tijdens dit proces raak je in contact met je lichaam en daar ontstaat de heling van de pijn die daar opgeslagen zit. Ook de meer verborgen zaken/patronen van je voorouders worden nu zichtbaar.

Methode: We werken met de zin van het verlangen. Voor elk woord van jouw zin vraag je iemand uit de groep om die te representeren. Die persoon resoneert op jouw vraag, we letten op de lichaamshouding, contact tussen de representanten onder elkaar en wat ze te vertellen hebben vanuit hun positie. Elk woord uit je zin staat voor een innerlijk deel van jou. Je mag zelf vragen stellen aan de representanten en ik begeleid jou hierin. Of we stellen een klassieke familieopstelling op. Bij de IZR methode resoneren jij en ik beide op de verschillende plekken met vloerankers.

Individueel: Voor individuele IZR opstellingen ben ik te boeken op afspraak. Prijs: € 85.- euro per anderhalf uur. Een sessie is ook mogelijk via een tablet of pc. Mail naar contact@annekeakkerman.nl